Juleferien 2020

Bildeillustrasjon av juleferie, julekuler i snø

For påmelding, følg lenke til din base:

Base 1: Meld på HER
Base 2: Meld på HER
Base 3: Meld på HER
Base 4: Meld på HER

Juleferien på AKS nærmer seg og her følger viktig informasjon;

AKS har åpent 6 dager i ferien (3 dager før og 3 dager etter julaften).

Åpent: Man 21, Tir 22, Ons 23, & Man 28, Tirs 29, og Ons 30.desember
Åpningstid: 07.30 - 17.00.

Sett opp presise tider for ankomst/hjem
Vi ser hvert år at det er veldig få som kommer veldig tidlig og få som er der hele dagen. Derfor er det viktig at dere som skal benytte plassen også skriver i skjemaet når barnet kommer på morgenen og når det blir hentet/går hjem selv. På denne måten kan vi sette inn personalet til det faktiske behovet vi har.  Fyll inn skjemaet med hvilke dager dere benytter AKS eller ikke, samt ankomsttider morgenåpent og hentetider for barna.

Oppmøte: Senest 10.00
Vi ønsker at alle barna som kommer på AKS i julen kommer mellom 07.30 og 10.00.
Halvdagsplasser - 2 + 1 dag i juleferien
Barn med halvdagsplass kan være på AKS 2 dager i uke 52 og 1 dag i uke 53 (romjulen).

Vi skal ikke benytte AKS i ferien, må vi fylle ut skjema?
Ja, vi har laget et enkelt svaralternativ som tar 1.min å fylle ut. De som ikke svarer innen fristen vil vi se bort i fra. Dette med tanke på bemanning for ferien.

Program
Vi lager ikke program enda, men vil se an antall barn som er påmeldt de forskjellige dagene og lage program basevis etter dette er klart.  Påmeldte barn får tilsendt program i forkant av ferien.

Påmelding: Frist: Onsdag 25.november
For at vi som aktivitetsskole skal kunne sette opp vaktplan etter behov trenger vi presis påmelding innen fristen 25.november.