Skolebibliotek

På biblioteket jobber bibliotekar Vibecke, og Team Trivsel har fått et eget hjørne. Der har miljøterapeut Malin og miljøarbeider Mats plassene sine. De er alle tilgjengelige for elever som trenger en bok eller noen å snakke med.

Skolen har følgende utlånsrutiner:

1. trinn kan låne en bok, 2. trinn kan låne to bøker om gangen, og 3. – 7. trinn kan låne tre bøker om gangen.

Lånetiden er 4 uker, etter dette kan lånene forlenges hvis det ikke er venteliste på bøkene. Elever som har lånt mange bøker, må vente med å låne nye bøker til bøkene er levert.

Det er mange elever på skolen som låner bøker, så det er fint om du leverer tilbake bøkene med en gang du er ferdig. Det er også mulig å levere bøker utenom åpningstid i en kasse utenfor biblioteket.

Biblioteket har åpent:

mandag - fredag: 0810 - 1500

Bøkene er magiske hester og kameler, som på et blunk tar oss dit vi vil - hvor som helst i hele verden!

Tor Åge Bringsværd