Hvorfor det?

Hvorfor det

Er det noe du er nysgjerrig på, og har lyst til å finne svar på?

Alle elever fra 3.-7. trinn på Grefsen skole inviteres til å vise fram forskning på egne spørsmål på en utstilling lørdag 17. mars 2018(invitasjon pdf). Deltakelse er frivillig og gratis, og arbeidet skjer på fritiden fra februar og frem til utstillingen 17. mars. Utstillingen heter "Hvorfor det?" og arrangeres av Grefsen FAU.

Mandag 26. februar kommer grunnleggeren av Hvorfor det?, hit til Grefsen skole for å informere om denne spennende forskermuligheten, til alle elever på 3-7 og alfa og mottak.

Man kan melde seg på alene, eller være to som samarbeider på et spørsmål. Resultatet av forskningen skal samles på en plakat, som du (eller dere) skal vise fram og fortelle om på utstillingen.

Meld deg på her: https://www.hvorfordet.no/grefsen/pamelding

For å hjelpe deg med forskningen din, arrangerer vi to ideverksteder. Det er onsdag 28. februar kl. 17.30 - 19.30 og onsdag 7. mars, kl. 17.30 - 19.30. Stedet er Sentralrom 1, 1. klasse.

Alle som deltar får utdelt en forskerplakat og den henter man i skolens aula onsdag 28. februar fra kl. 17.00-17.30, deretter på sentralrom 1, 1. trinn fra 17.30 - 19.45.

Ekte forskere vil være dommere på utstillingen. De vil høre på presentasjonen deres, og se på alt dere har å vise fram. Siden de er forskere som liker å lære om nye ting, vil de sikkert spørre om arbeidet deres!

Det blir premie til alle deltakerne og ekstra premier til vinnerne.

Her kan du se en del filmer om forskning og "Hvorfor det?", og klipp fra tidligere utstillinger.