Skolestartere

Gutt og jente, med skoleelementer

For å sikre en trygg og god oppstart første skoledag, har vi delt inn i ulike møtetidspunkter for hver klasse:

Klasse 1E: Kl. 10.30-10.45
Klasse 1D: Kl. 10.45-11.00
Klasse 1C: kl. 11.00-11.15
Klasse 1B: Kl. 11.15-11.30
Klasse 1A: Kl. 11.30-11.45

Oppmøtested er Nyern, øvre skolegård ved ute-amfiet. Der vil klassene møte lærere, ledelse, sosiallærer, baseleder og ansatte på AKS. Vi har opprop og våre nye elever kommer frem, hilser på rektor og lærer (med albuen) og stiller opp på rekke, før man tar sine første skritt til klasserommet som elev på Grefsen skole.

Alle elever med én eller to foresatte møter opp i øvre skolegård til avtalt klokkeslett. Etter at alle i klassen har blitt ropt opp, følger lærer klassen inn til sitt nye klasserom. Foreldre beveger seg da ut av skolegården, og vi gjør klart til neste klasse.

Elevene er ferdig med skoledagen kl. 13.00. Elevene blir fulgt ut av læreren sin til Øvre skolegård (samme sted som vi hadde opprop). Da kan man ta bilde av den stolte skolestarteren.

Elevene trenger følgende utstyr første skoledag: Skolesekk, pennal, matpakke, litt frukt og drikkeflaske med vann.

Barna pleier ikke å være på AKS før eller etter skolen akkurat denne dagen.

Foreldremøte for årets førstetrinn, vil foregå i tirsdag 7. september kl. 17.30 – 19.00.

Informasjon ble sendt i posten i slutten av juni.

Her finner dere informasjon om skolestart i Oslo.

Here you can find information in english about starting school in Oslo  and brochures about starting school in several languages.